TITAN

Titan predstavlja jednog od vodećih proizvođača brava, cilindričnih uložaka i sistema zaključavanja u ovom dijelu Europe. Spoj stoljetne tradicije i ulaganja u istraživanje i razvoj rezultirao je novom linijom sigurnosnih profila, sigurnosnim cilindričnim ulošcima K55, K66 i T200 te unaprijeđenim i patentiranim profilima K6RX i T100RX koji ispunjavaju EU standarde kvalitete i sigurnosti.

Više: www.titan.si


Securidev grupa

Danas je Titan dio Securideva, velike europske grupacije tvrtki specijaliziranih za sustave zaključavanja, kako mehaničke, tako i elektroničke.
Securidev

 

DOM

Dom je svjetski poznat njemački proizvođač sigurnosnih cilindričnih uložaka i sistema zaključavanja ultimativne preciznosti i kvalitete.
Proizvodi iz Dom asortimana su redom opremljeni najmodernijom tehnologijom zaštite od kopiranja, dugotrajnim patentima te maksimalnom otpornošću na sve aktualne provalničke tehnike.
Često prvi izbor kad je u pitanju sigurnost i kontrola pristupa u ministarstvima, bankama i znanstvenim ustanovama širom svijeta, Dom već godinama aktivno razvija i elektroničku kontrolu pristupa te u svojim proizvodima integrira najbolje iz mehaničkih i elektroničkih sustava.

Više: www.dom-sicherheitstechnik.com